Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

Boekhoudkantoor Vandevelde
  
Adres:Brusselbaan 395a
Postcode:1600
Plaats:Sint-Pieters-Leeuw
  
Telefoon:02 569 68 37
Website:http://www.bhkv.be

INFORMATIE

 Als klein kantoor is onze flexibiliteit en directe communicatie een sterke troef. U kan bij ons met al uw vragen terecht bij één contactpersoon die uw dossier door en door kent. Met deze persoonlijke benadering trachten wij een duurzame, loyale en stabiele vertrouwensband met onze klanten op te bouwen in de overtuiging dat alleen onder die omstandigheden de boekhouder en de cliënt optimaal kunnen samenwerken.
Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket aan. Voor elk probleem waarmee u als ondernemer, vrije beroeper of bedrijfsleider in de uitoefening van uw zelfstandige activiteit kan worden geconfronteerd, streeft ons kantoor naar een op maat gesneden oplossing. Zowel de toekomstige als gevestigde zelfstandige heeft immers nood aan een degelijke begeleiding en de meest uitgebreide informatie.

Verder werken wij op regelmatige basis samen met andere specialisten (bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, verzekeringsmakelaars,...) en besteden we jaarlijks voldoende uren aan beroepsmatige bijscholing, om u steeds up-to-date advies en bijstand te kunnen verzekeren.

Onze structuur leent zich tot een optimale wisselwerking tussen de zelfstandige en de boekhouder.

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Boekhoudkantoren.be
  • Billiga ray ban wayfarer solglasogon
  • nike mercurial superfly