Geverifieerd

Acco Accountants

Acco Accountants and Tax Advisors

Introductie:

Acco Accountants is een vooruitstrevend, innovatief kantoor met vestigingen in Antwerpen, Mechelen en Herentals. Samen met de klant proberen we de juiste manier te vinden om zijn concurrentiepositie zo hoog mogelijk te houden. Naast de boekhoudkundige verplichtingen, zien we onszelf ook als fiscaal-juridische adviseurs. Met een jong, dynamisch team passen wij ons aan aan de klant zijn wensen. Door onze eigenheid zijn we een accountancykantoor dat niet zoals de anderen is.

Dat neemt niet weg dat we passie voor het vak missen, integendeel! Continu verbeteren en aanpassen zijn net onze sterktes en dat maakt net dat we bij Acco Group kunnen bieden wat de klant nodig heeft om zo competitief mogelijk te zijn, te worden en vooral te blijven.

Member of IAB - www.iec-iab.be

Member of Geneva Group International - www.ggi.com

Q-For certified - http://www.qfor.org/welcome.php?txtlang=en

We're hiring: https://join.accogroup.be/Rubrieken / diensten:
Aangifte BTW-administratie Aangifte inkomstenbelasting Algemene boekhoudwerkzaamheden Begroting Bijstand overdracht onderneming Bijstand start onderneming Cashflow prognose Financieel advies Jaarrekening Loonadministratie Managementinformatie Managementrapportage Online boekhouden Pre-audit diensten Vennootschapsbelasting Volledige boekhouding


Neem contact op


Adresgegevens

Acco Accountants
Prins Boudewijnlaan 177-179
2610 Wilrijk

Laatste tweets